keskiviikko, 24 heinäkuun, 2024

Kuhmoisten asevarkaudesta on vangittu mieshenkilö – aseet edelleen kateissa

Kuhmoinen. Poliisi on edistynyt Kuhmoisissa 2. – 3.7.2024 tapahtuneen 34 käsiaseen asevarkauden tutkinnassa.

Asian johdosta on ollut pidätettynä 4 henkilöä, kertoo poliisi.

Rikoksen myöntänyt pirkanmaalainen mieshenkilö on tänään vangittu Pirkanmaan Käräjäoikeudessa. Häntä epäillään törkeästä varkaudesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta ja 5.7. Kuhmoisissa tapahtuneesta varkaudesta.

Pirkanmaalaista, vuonna 1985 syntynyttä, miestä epäillään 5.7. tapahtuneesta varkaudesta

Espoolaista, vuonna 2007 syntynyttä miestä, epäillään kahdesta ampuma-aserikoksesta ja huumausaineiden välittämisestä. Mies on määrätty matkustuskieltoon. Häntä ei epäillä Kuhmoisiin liittyvistä rikoksista.

Jämsäläistä, vuonna 2009 syntynyttä miestä, epäillään lievemmistä rikoksista. Häntä ei epäillä Kuhmoisiin liittyvistä rikoksista.

Poliisi pääsi epäillyn jäljille omien havaintojensa perusteella, jotka liittyvät vaalean siniseen metallinhohtoiseen Toyota Avensis merkkiseen ajoneuvoon.

Poliisi sai myös asiaan liittyviä vihjeitä. Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää vihjeiden antajia, mutta poliisi kaipaa edelleen ratkaisevaa vihjettä aseiden nykyisestä olinpaikasta. Kateissa on edelleen 33 kpl käsiasetta. Vihjeet voi toimittaa osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi Vihjeet tulee otsikoida: Kuhmoisten aseet.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT