perjantai, 23 helmikuun, 2024

Kuolemaan johtanut kolarointi yöllä Vantaalla – poliisi kaipaa tapahtumasta havaintoja

Vantaan Myyrmäessä, Ruukuntekijäntiellä sattuneessa tapahtumassa menehtyi yksi henkilö, tiedottaa poliisi.

– Poliisin partio sai tehtävän kohteeseen 8.12. noin kello 01.10. Tehtävälle osallistui useita poliisin, pelastuslaitoksen ja sairaanhoidon yksiköitä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä.

Tapahtumapaikalla tehtyjen havaintojen perusteella henkilöauto on ajautunut ulos tieltä ja osunut kylki edellä Ruukuntekijäntiellä sijaitsevan pysäköintihallin seinään. Auton vasemman kyljen alta löytyi 20 -vuotias mies, joka todettiin paikan päällä menehtyneeksi.

– Tapaus on siirtynyt poliisin tutkintaan ja alkutoimet on käynnistetty. Tällä hetkellä yritämme tavoittaa auton omistajaa tapahtumien kulun selvittämiseksi. Emme voi tässä vaiheessa poissulkea sitä, etteikö tapahtumiin liittyisi tahallisuutta, toteaa Jämsä.

Poliisi teki yöllä alueella etsintää koirapartioiden voimin kuljettajan tavoittamiseksi. Myös kahta todistajaa on puhutettu, mutta kumpikaan heistä ei ollut nähnyt varsinaista onnettomuutta.

– Kaikki tapahtumaa liittyvät tiedot ja silminnäkijähavainnot ovat poliisille tärkeitä. Tiedot pyydämme ilmoittamaan virka-aikana poliisin numeroon 050-399-9026, Jämsä kehottaa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT