Kuudesluokkalainen poika pahoinpiteli 7-vuotiaan koulumatkalla Jyväskylässä

Jyväskylä. Kuudesluokkalaisen pojan epäillään pahoinpidelleen 7-vuotiaan pojan Jyväskylässä. Epäilty teko tapahtui perjantaina yhden ja kahden välillä päivällä, kertoo Ilta-Sanomat.

Rikoskomisario Saara Asmundela Sisä-Suomen poliisilaitokselta on vahvistanut Ilta-Sanomille, että poliisi tutkii vastaavana aikana tapahtunutta pahoinpitelyä, jonka osalliset ovat alle 15-vuotiaita. Asmundela kertoo, että tapauksen osapuolten henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa.

Hän ei ota kantaa osallisten ikään sen tarkemmin. Hän ei myöskään halua tarkentaa sitä, missä päin Jyväskylää epäilty pahoinpitely on tapahtunut.

– En haluaisi sitä yksilöidä, ettei tietty koulu tai alue leimaudu. Keskustelu käy myös kuumana sosiaalisessa mediassa ja vanhempien ryhmissä, Asmundela sanoo lehdelle.

Epäilty teko tapahtui koulumatkalla. Poika oli lähtenyt kävelemään koulusta kotiin neljän pojan porukassa.

Kaksi vanhempaa poikaa ajoi pyörillä heitä vastaan. Pojat ajoivat poikajoukon ohi, mutta kääntyivät sitten takaisin. Toinen pojista tarttui kiinni 7-vuotiaaseen poikaan ja pahoinpiteli hänet, niin että reisiluu murtui. Vamman hoitaminen vaatii leikkauksen ja paraneminen kestää arviolta kuukausia.

Linkki alkuperäiseen uutiseen: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637479.html

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen
Apteekkituotteet.fi - verkkoapteekki