Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta. Poliisi aloitti tutkinnan, kun se sai ilmoituksen kadonneesta henkilöstä, jota etsittäessä heräsi epäily taposta.

Poliisi epäilee henkirikoksen tapahtuneen 31.1.−1.2.2023. Uhri on edelleen kateissa. Rikoksesta epäilty on vangittu todennäköisin syin epäiltynä tappoon. Lisäksi asiaan liittyen on yksi henkilö vangittu syytä epäillä -perusteella rikoksentekijän suojelemiseen, kertoo poliisi.Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Uudenmaan alueella liikkuneesta punaisesta Volkswagen Golfista. Apukuskin puoleisen takaoven ikkuna on korvattu pleksillä tai muovilla, ja sen takaluukun lasi on hajalla. Poliisi pyytää lisäksi havaintoja autolla liikkuneista henkilöistä.

Poliisi pyytää havaintoja tästä autosta. Kuvat: Poliisi.

Havainnot voi lähettää poliisille sähköpostitse vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai ne voi kertoa jättämällä viestin vihjenumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Rikoksen esitutkinta on kesken, eikä poliisi voi sitä vaarantamatta tällä hetkellä kertoa asiasta tarkemmin, tiedotteessa todetaan.

Aiheeseen liittyen