Lounais-Suomen poliisilla oli edelleen kiireinen juhannuspäivä ja sitä seurannut yö tehtävien osalta.

Juhannuspäivän aamun ja yön välisenä aikana oli poliisilla 497 tehtävää. Tehtävämäärä oli edellisvuoteen verrattuna lähes vastaava (487).Paraisilla Airistontiellä olevalla uimarannalla hukkui 69 v mieshenkilö. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Raumalla Rauman Meren Juhannusfestivaali jatkui edelleen poliisin näkökulmasta katsottuna hyvin eikä poliisille tullut huvialueelta tai sen välittömästä läheisyydestä erityisempää määrää häiriötehtäviä. Poliisin suorittamassa huumevalvonnassa alueelta tai sen läheisyydestä poliisi teki rikosilmoituksia 22 kpl huumausaineen käyttörikoksista, 2 kpl huumausainerikoksia ja lisäksi tavattiin 2 kpl etsintäkuulutettuja.

Rattijuoppoja jäi kiinni 19 kpl, joista 11 kpl oli törkeitä rattijuopumuksia. Lisäksi yhden henkilön epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen. Poliisi jatkaa edelleen tehostettua rattijuopumus- ja nopeusvalvontaa juhannuksen paluuliikenteen osalta.

Muutoin poliisia työllistivät samantyyppiset tehtävät kuin edellisen vuorokauden aikana eli kotihälytykset, tappelut ja muut häiriökäyttäytymiset, raportoi Lounais-Suomen poliisi.

Aiheeseen liittyen