Lounais-Suomen poliisi suoritti yön aikana yli 300 hälytystehtävää. Useat tehtävistä liittyivät väkivaltaan, ja erilaisia hälytystehtäviä oli odotuksella aamuun saakka.

Turun Linnankadulla ravintola Studiossa puhkesi puoli kahden aikaan yöllä kymmenien henkilöiden joukkotappelu. Poliisi tyhjensi ja sulki ravintolan useiden partioiden toimin.

Alustavan selvittelyn perusteella kyse oli kahden tai useamman eri ryhmän välienselvittelystä. Osallisilla oli ollut hallussaan teräaseita. Ravintolan järjestyksenvalvonta oli olosuhteisiin nähden täysin riittämätön. Poliisin tiedossa kuitenkaan ei ole, että kukaan olisi loukkaantunut vakavasti. Asian selvittely jatkuu lupa- ja anniskeluvalvonnan toimin.

Myöhemmin yöllä Turun Aurakadulla jokirannassa suoritettiin hälytystehtävä toisen joukkotappelun ja sen yhteydessä teräaseella aiheutettujen hengenvaarallisten vammojen vuoksi. Kaksi henkilöä on toimitettu sairaalaan.

Myös Porissa epäillään teräaseella tehtyä henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta. Porin Kauppatorilla puukotettiin miestä hengenvaarallisin seurauksin ennen aamukahta.

Yön aikana on lisäksi otettu kiinni useita henkilöitä muista rikoksesta epäiltyinä sekä aggressiviisen tai häiritsevän käyttäytymisen vuoksi, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Aiheeseen liittyen