Salo. Lohjalaismies oli kertomansa mukaan ajanut perjantai-iltapäivällä hieman kello puoli kuuden jälkeen henkilöautolla Perniöntietä Salon keskustan suuntaan, kun takaa tulleen henkilöauton kuljettaja oli ajokäytöksellään osoittanut ohittamishalua. Perniöntien ja Mariankadun liikennejärjestelyjen johdosta tähän oli avautunut mahdollisuus vasta Horninkadun risteyksen jälkeen. Tämän jälkeen takaatullut oli toistuvasti ajokäyttäytymisellään tehnyt pitkin Mariankatua kiusaa lohjalaismiehelle, muun muassa eteen kiilaamalla.

Lohjalaismiehen käännyttyä Vilhonkadulle, oli häiriköijä jatkanut suoraan Halikon suuntaan. Lohjalaismiehen mukaan hänen ollessa pysäköimässä autoaan Vilhonkadun varteen, oli kyseinen häirikkö ilmestynyt autoineen yllättäen hänen rinnalleen ja alkanut huutelemaan solvauksia. Lohjalaismiehen noustua autosta oli häirikkö ajanut pois paikalta.

Tämäkään ei ollut vielä riittänyt häirikölle. Lohjalaismiehen poistuttua läheiseen liikkeeseen asioimaan, oli samainen häirikkö palannut paikalle, ja sivullisen havainnon mukaan vauhdilla peruuttanut päin pysäköintiruudussa olleen lohjalaismiehen auton keulaa. Sen jälkeen häirikkö oli, purettuaan mielipahaansa vielä huutelemalla, ajanut pois paikalta ennenkuin lohjalaismies oli ehtinyt palata autolleen.

Aiheeseen liittyen