sunnuntai, 3 joulukuun, 2023

Mies ja nainen anastivat kahdelta henkilöltä omaisuutta asuntoon sisälle päästyään Tuupovaarassa

Tuupovaara. Tiistaina 29.8.2023 kahdesta asunnosta anastettiin omaisuutta Tuupovaarassa. Mies- ja nainen olivat tulleet asuntojen oville kaupustelemaan tai rahaa kerjäämään. Molemmissa tapauksissa henkilöt ovat päässeet asuntoihin sisälle, josta ovat anastaneet muun muassa käteistä rahaa ja pankkikortin. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtumista.

Tuupovaarassa Paimenpolulla anastettiin 29.08.2023 klo 17.00-18.00 välisenä aikana rahaa asunnosta. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että asuntoon oli päässyt sisälle rahankerääjiä. Henkilöiden poistuttua asunnosta oli asukas huomannut, että hänen pankkikorttinsa oli anastettu. Paikalla kävi ilmi poliisipartiolle, että asunnon ovelle oli tullut mies ja nainen, jotka olivat pyytäneet rahaa. Asukas oli päästänyt henkilöt sisälle asuntoon. Asianomistaja oli antanut henkilöille rahaa, mutta samalla oli kadonnut myös asukkaan pankkikortti ja lipaston avain. Tapausta tutkitaan varkautena.

Myös Tuupovaaran Puistolantiellä oli anastettu rahaa asunnosta 29.08.2023 klo 16.00-17.00 välillä. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että kaksi henkilöä oli tullut asunnon ovelle myymään liinoja ja pääsivät näin asuntoon sisälle. Asukas on ilmoittanut, että käynnin jälkeen kukkarosta oli hävinnyt käteistä 200 euroa. Tunkeutujat olivat olleet mies ja nainen. Mies oli ollut noin 175 cm pitkä ja tukeva ja pukeutunut siisteihin tummin suoriin housuihin. Nainen oli ollut noin 160 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Naisen oli pukeutunut hameeseen. Paikalta epäillyt olivat poistuneet punaisella farmarimallisella henkilöautolla.

Vihjeitä tapauksista voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 41 5320.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT