lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Mies uhkaili nuoria puukolla Kauniaisissa

Kauniainen. Kaksi nuorta pysäytti poliisipartion Kauniaisissa 9.3. Nuoret kertoivat, että tuntematon mies oli jahdannut heitä ja heidän kavereitaan puukolla uhaten. Partiot ryhtyivät alueella lähietsintään tuntomerkkien perusteella. Etsinnän aikana hätäkeskukseen tuli toinenkin ilmoitus samankaltaisesta asiasta. Partio tapasi hätäkeskukseen soittaneen ja sai häneltä lisätietoa tapahtumien kulusta.

Sekä ensimmäisenä partion pysäyttänyt kaksikko että myöhemmin hätäkeskukseen soittanut henkilö kuuluivat samaan kaveriporukkaan. Tämän hetken tietojen mukaan nuori, täysi-ikäinen mies oli tullut kyseisen kaveriporukan luo haastaen riitaa. Kun mies alkoi riitelyn lomassa käyttäytyä uhkaavasti, porukka yritti karistaa miehen, mutta tämä oli alkanut seuraamaan heitä. Mies uhkasi ihmisiä sanallisesti ja esitteli myös mukanaan ollutta puukkoa.

Lopulta porukka sai kuitenkin karistettua uhkailijan. Poliisi epäilee miestä nyt muun muassa laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelyn yrityksestä. Nimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT