torstai, 30 toukokuun, 2024

Miestä ammuttiin kadulla Jönköpingissä – Staffanstorpissa tulitettiin asuintaloa

Ruotsi. Keskiviikkoiltana ammuttiin miestä avoimella kadulla Jönköpingissä. Uhrin saamista vammoista ei ole tarkkaa tietoa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Saimme tapauksesta hälytyksen 8.5. kello  22.06 ja käynnistimme sen johdosta heti ison  poliisioperaation kertoo poliisin päivystävä Fredrik Andersson SVT:lle.

Aluksi poliisi ei halunnut ottaa tarkempaa kantaa tapahtuneeseen. Myöhemmin vahvistettiin, että miestä oli ammuttu.

– Olemme aloittaneet esitutkinnan murhan yrityksestä. Loukkaantunut on viety sairaalaan, mutta hänen uskotaan olevan elossa. Vammoista minulla ei ole enempää tietoa, sanoo itäalueen poliisin tiedottaja Mats Pettersson Aftonbladetille.

Torstaiaamuna kello 07.00 poliisi oli vielä paikalla ja työskenteli tapahtumapaikalla, joka on lähellä kaupungin lääninsairaalaa.

Poliisi jatkaa tietojen keräämistä, todistajien kuulemista ja rikospaikan tutkintaa.

– Meillä on paljon ihmisiä kiinni tutkinnassa, mutta ketään ei ole tällä hetkellä pidätetty, Mats Pettersson sanoo lehdille.

***

Asuintaloa ammuttiin Staffanstorpissa

Keskiviikko-illan aikana Staffanstorpissa sijaitsevaan omakotitaloon ammuttiin useita laukauksia. Yksi henkilö oli talossa sisällä, mutta selvisi vammoitta, kertoo SVT.

Poliisi sai keskiviikkoiltana 8.5. hieman ennen kello 20:ta useita hälytyksiä laukauksista  Staffanstorpissa.

Paikanpäällä he pystyivät toteamaan, että taloa kohti oli ammuttu.

– Saimme hälytyksiä naapurien kuulemista kovista pamauksista. Paikalla totesimme, että taloon oli  ammuttu useita laukauksia. Ikkunat ja julkisivu ovat vaurioituneet, kertoo poliisin tiedottaja Patric Fors SVT:lle.

Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa, mutta yhden ihmisen kerrotaan olleen huvilassa ampumisen aikana. Rikos luokitellaan tästä johtuen murhan yritykseksi.

Toistaiseksi rikoksen johdosta ei ole tehty pidätyksiä, toteaa SVT.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT