Ruotsi. Malmön Kronprinsenin alueella sijaitsevasta autohallista löydettiin 20-vuotias ampumalla haavoitettu mies. Yön aikana todettiin, että ammuskelun uhri on loukkaantunut vakavasti, mutta ei hengenvaarallisesti, kertoo SVT Nyheter.

Poliisi sai hälytyksen lauantai-iltana hieman kello 20.30 jälkeen. Ohikulkijat huomasivat  loukkaantuneen miehen autohallin vierestä.

– Emme ole päässeet puhumaan miehen kanssa, mutta olemme kuulleet muita paikalla olleita, kertoo poliisin tiedottaja Patric Fors SVT.lle.

Poliisi eristi alueen ja oikeuslääketieteen tutkijat olivat paikalla illan aikana.

– Ketään ei ole pidätetty tai epäilty, mutta haravoimme aluetta juuri nyt, Patric Fors sanoi lauantai-iltana.

Kello 03.30 poliisi ilmoitti, että mies on vakavasti, mutta ei hengenvaarallisesti, loukkaantunut. Poliisi luokittelee tapahtuman murhan yritykseksi.

Tapaus on viimeisin viime päivien väkivaltarikosten sarjassa – sitä edeltäneen  huomattavan hiljaisen jakson jälkeen, toteaa SVT.

Myös Helsingbogrissa ammuskeltiin

Poliisi sai hälytyksen ampumisesta asuinalueella Helsingborgissa varhain sunnuntaiaamuna. Kun partio saapui paikalle, osoitteessa sijaitsevan kerrostalon ovesta löytyi luodinreikiä.

Paikka on eristetty ja tapausta tutkitaan. Ketään ei ole pidätetty ampumisen vuoksi, toteaa Aftonbladet parin rivin uutisessaan.

Aiheeseen liittyen