Norja. Ampumalla haavoitettu mies löydettiin sunnuntaiaamuna 18.9.  Kampenissa sijaitsevasta asunnosta Oslossa, kertoo NRK Nyheter.

Ammuttu mies toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Hänellä on jalassa ampumahaavoja, joita kuvataan vakaviksi, mutta ei hengenvaarallisiksi.Operaatiojohtaja Thomas Broberg Oslon poliisipiirissä kertoo NRK:lle, että rikospaikka saattaa sijaita ulkona, vaikka sen uhri löytyi sisältä asunnosta.

Asunnossa, josta uhri tavattiin, oli paikalla useita ihmisiä. Poliisi ei kerro, onko aseita löydetty ja mikä on teoria tapahtuman motiivista.

Poliisi sanoo, että he eivät ole tehneet tapaukseen suoraan liittyviä pidätyksiä. Kuitenkin kaksi miestä vietiin ulos rakennuksesta käsiraudoissa kello 06.30, kun NRK oli paikalla. Lisäksi partioautoon vietiin mies, kertoo NRK.

– Meillä on hyvät resurssit niin tapahtumapaikalla kuin muuallakin poliisipiirissä. Ja teemme kaikkemme saadaksemme selville kuka ammuskelun  takana on.

Yleisesti ottaen meillä ei ole nyt viitteitä siitä, että alueella olisi jotakin vaaraa asukkaille, toteaa Oslon poliisipiirin päällikkö Rune Hekkelstrand NRK:lle.

Kuva: NRK Nyheter. Myös asunnon ikkunassa oli luodinreikä.

Aiheeseen liittyen