sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Mopoilukauden avauskaahailu – pakoyritys päättyi poliisiauton kulmaan Orimattilassa

Orimattila. Lauantaina 9.3. kello 23.00 aikaan havaitsi poliisipartio Orimattilan Puistotiellä valottoman ja kilvettömän mopon. Mopo pysähtyi Puistotiellä olevalle linja-autopysäkille, mutta heti poliisiauton ajettua mopon viereen, lähti mopoilija pakenemaan kohti Viljamaantietä, kertoo poliisi.

Mopon nopeus oli Viljamaantiellä 85 km/h, kun suurin sallittu nopeus siinä kohden on 50 km/h. Viljamaantieltä mopo kääntyi Heinämaantielle, jossa sen nopeus oli 90 km/h. Mopo pakeni Heinämaantietä aina Villähteelle asti, missä mopon nopeus oli taajama alueella 88 km/h. Pensuon kohdalla nopeus nousi jo 90 km/h. Ritomäen teollisuusalueen kohdalla saatiin poliisiautojen avulla kavennettua tietä siten, että mopoilija joutui alentamaan nopeuttansa selvästi.

Parikymmentä metriä ennen poliisiautoja, mopoilija kumminkin kiihdytti jälleen vauhtiansa ja yritti ajaa poliisiautojen keulojen välistä, onnistumatta aikeissaan. Mopoilija törmäsi poliisiauton kulmaan, jonka seurauksena mopoilija kaatui ja hänet kiinniotettiin.

Mopon kuljettajaksi selvisi 15-vuotias nuori poika. Nuori kuljetettiin varmuuden vuoksi sairaalaan tarkastuttamaan kaatumisen seurauksena tulleet mahdolliset vammat. Poliisi ja lastensuojelu jatkavat asian selvittelyä.

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

1 KOMMENTTI

  1. Siinä jälleen erittäin fiksu jonne. Niin teräväpäinen nuori, että voidaan kutsua jopa nuorisokeihääksi.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT