keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Nuoria hurjastelijoita liikenteessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hämeessä

Forssa. Lauantaina 9.3. Kello 22.40 mittasi partio Forssassa VT2.lla edellä menevälle henkilöautolle nopeudeksi 167 km/h. Kyseisellä tieosuudella nopeusrajoitus on 80 km/h. Autoa kuljettanut 21-vuotias nainen määrättiin ajokieltoon ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lahti. Kello 23.15 aikaan mittasi poliisi Lahdessa Uudenmaankadulla henkilöautolle nopeudeksi 90 km/h. Kyseisessä kohdassa nopeusrajoitus on 40 Km/h. Autoa kuljettanut 19-vuotias mies määrättiin ajokieltoon ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Hollola. Sunnuntaina 10.3. kello 00.10 aikaan mittasi poliisi VT12 tiellä Hollolassa Kukonkoivun kohdalla henkilöautolle nopeudeksi 139 km/h. Kyseisellä tieosuudella on nopeusrajoitus 80 km/h. Autoa kuljettanut 19-vuotias mies määrättiin ajokieltoon ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Kuvituskuva.

1 KOMMENTTI

  1. Ajokielto ei riitä. Typerys on pantava uudelleen autokouluun, jossa opetetaan normaalia liikennettä. Muistan itse että autokoulussa kiinnitettiin huomitoa vain auton ajamiseen. Mitään tietoa ei saanut kohteliaasta liikeenkäyttäytäymisesta, ja sehän näkyy liikeneteessä useimmiten. Jopa matkalla omaan kuntaa oettaja ajoi ylinopeutta ja kiroili, kun muita oli edessä..

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT