Kotka. Poliisi sai perjantaiaamulla ilmoituksen keskustassa olevasta kauppaliikkeestä ja siellä häiriköivästä henkilöstä. Näpistys muuttui ryöstöksi, kun kassoilla pysäytetty henkilö ei luovuttanut repussaan olleita tuotteita, vaan sen sijaan ryhtyi väkivaltaa käyttäen pyrkimään pakoon ja syyllistyi myös uhkailuun. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Lauantaina 29.8.2020 Karhuvuoressa joutui henkilö ryöstetyksi kolmen henkilön johdosta. Ryöstetty menetti ajokorttinsa, avaimensa ja matkapuhelimensa.

Lisäksi viikonlopun aikana on paljastunut useita varkauksia eri puolilla Etelä-Kymenlaaksoa. Haminassa siltatyömaalla on työmaakonttiin murtauduttu ja anastettu sekalaista omaisuutta. Asunto- ja häkkivarastomurtoja on useassa eri kohteessa; keskustan alueella Kotkassa, Sunilassa ja Hovilassa. Sunnuntai-aamulla paljastui kotkalaisessa puutarhamyymälässä, että piha-alueelta oli varastettu runsaasti kasveja aamun aikana.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295 414 500

Aiheeseen liittyen