Orimattila. Tiistaina aamuyöllä Hennassa kaksi miestä tunkeutui luvatta varastona toimivaan vanhaan navettaan ja anasti sieltä irtainta omaisuutta. Talon isäntä oli havainnut tapahtuman ja lähti paikalta poistuneen pakettiauton perään. Paikalta pakettiautolla poistunut noin 25-vuotias mies päätyi lähistöllä kulkusuunnassaan vasemmalle ulos tieltä. Auto oli pyörinyt katon kautta ympäri ja vaurioitui pahoin. Siinä ei ollut rekisterikilpiä kiinni.

Auton sisällä oli paljon tavaraa mm. patruunoita, josta ainakin osa oli peräisin tästä navettavarastosta. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa ja oli käyttäytynyt aggressiivisesti paikalle tullutta talon isäntää kohtaan. Hän puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen. Mies oli ajokiellossa ja oli jäänyt kiinni kortitta ajosta viisi kertaa tänä vuonna. Hänen hallustaan löytyi teräaseita.

Mies otettiin verikokeen jälkeen kiinni epäiltynä varkauteen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ampuma-aserikokseen ja vaarallisen esineen hallussapitoon. Toinen mahdollinen tekijä jäi etsinnöistä huolimatta tavoittamatta yön aikana.

Kuvituskuva, ei liity juttuun

Aiheeseen liittyen