Kauhava. Perjantain 25.11. ja lauantain 26.11. välisenä yönä murtohälyttimet hälyttivät Ylihärmän S-marketissa Kauhavalla. Paikalle saapunut vartija näki kaksi paikalta poistuvaa henkilöä ja sai toisen heistä pysäytettyä. Paikalle tullut poliisipartio löysi hänen hallustaan kaupasta varastettua tavaraa, mm. kahvia, leipää ja lonkeroa. Henkilö otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta. Kauppaan oli päästy sisälle rikkomalla ikkuna. Lähistöltä löydettiin myös toinen epäilty, joka sopi kuvaukseen toiselta paikalta poistuneesta henkilöstä. Myös hänet otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta, kertoo poliisi.

***Seinäjoki. Lauantaina kello 22 aikoihin murtauduttiin myös ikkuna rikkomalla Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseoon Seinäjoella. Poliisin tullessa paikalle tuli rakennuksesta henkilö, jonka poliisi otti kiinni epäiltynä varkauden yrityksestä. Sisällä museossa oli rikottu lasivitriinejä ja sotkettu paikkoja.

***

Vaasa. Sunnuntaina klo 4 aikoihin hälytti K-supermarketin murtohälyttimet Vaasan Huutoniemessä. Poliisin saapuessa paikalle oli epäilty murtovaras vielä rakennuksen sisällä ja sieltä hänet otettiin kiinni. Epäilty oli päässyt sisälle kauppaan lastauslaiturin kautta ja oli kantanut laiturille lonkerolaatikoita. Tapausta tutkitaan varkautena.

***

Viikonloppuna jäi valitettavan monta kuljettajaa, 25 kpl, kiinni rattijuopumuksesta. Näistä kahdeksan tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, harmittelee Pohjanmaan poliisi.

Aiheeseen liittyen