Vantaalla Myyrmäessä 17. marraskuuta 2022 tapahtuneen, postinjakajaan kohdistuneen henkirikoksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa, poliisilaitoksen tiedotteessa kerrotaan.

– Poliisi pyysi 22.11. 2022. julkaisemassaan tiedotteessa väkivallanteon tapahtuma-ajan yönä Myyrmäentie 6 sijaitsevan taloyhtiön roskakatoksessa käynyttä henkilöä ilmoittautuman poliisille. Henkilö on tavoitettu ja häntä on kuultu asiassa todistajan asemassa. Hän kertoo nähneessä yöllä mustiin pukeutuneen henkilön pihalla, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.Viikonloppuna julkaistussa tiedotteessa poliisi kertoi vapauttaneensa henkirikoksesta epäillyn miehen, koska poliisilla ei ole edellytyksiä jatkaa hänen vangitsemistaan. Hänen osaltaan poliisi jatkaa tutkinnassaan edelleen illan ja yön tapahtumien selvittämistä.

Tutkinnassa on alusta alkaen huomioitu mahdolliset muut tapahtumakulut ja sen johdosta poliisi on aktiivisesti pyytänyt yleisöltä havaintoja ja vihjeitä rikokseen liittyen. Havaintoja ja vihjeitä on tullut kiitettävästi, mutta poliisi korostaa, että havaintoja ja vihjeitä kaivataan edelleen.

– Toivomme edelleen, että kansalaiset välittäisivät poliisille matalalla kynnyksellä havaintoja ja tietoja, jotka mahdollisesti voisivat liittyä tähän vakavaan rikokseen, pyytää Tyynelä.

Aiheeseen liittyen