keskiviikko, 6 joulukuun, 2023

Myymälävarkaat työllistivät Hämeen poliisia – useimmat kiinniotetuista tapanäpistelijöitä

Lahti. Tiistaina 29.8. Kello 11.30 aikaan jäi Lahdessa Vapaudenkadulla sijaitsevassa elintarvikekaupassa kiinni näpistyksestä 43-vuotias mies. Sekavasti käyttäytynyt mies oli laittanut kaupassa taskuunsa lakritsipussin ja ohittanut kassalinjan maksamatta niitä. Vartija tavoitti näpistelijän Hämeenkadulta ja ilmoitti asiasta poliisille. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana omaisuusrikoksista kiinni 15 kertaa, kertoo poliisi.

***

Hämeenlinna. Kello 15.30 aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 29-vuotias mies. Mies oli ottanut hyllystä kolmet aurinkolasit ja laittanut ne reppuunsa. Tämän jälkeen mies oli hakenut juomaosastolta neljä olutta ja mennyt kassalle maksamaan niitä. Vartijat kiinniottivat miehen kassalinjan jälkeen ja löysivät repusta anastetut aurinkolasit, joiden kokonaisarvo oli noin 50 euroa. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni omaisuusrikoksista neljä kertaa.

***

Hämeenlinna. Kello 15.40 aikaan jäi Hämeenlinnassa Katsastusmiehenkadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 24-vuotias mies. Mies oli ottanut erilaisia tuotteita ostoskoriin noin 250 euron arvosta ja mennyt sisääntulo porttien läheisyyteen odottamaan, että portti aukeaa, asiakkaan tullessa liikkeeseen. Mies livahti portista tavaratalon aulaan maksamatta tuotteita, mutta vartijat tavoittivat miehen ennen, kun hän kerkesi poistua tavaratalosta.

***

Hämeenlinna. Kello 21.00 aikaan jäi Hämeenlinassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 22-vuotias nainen. Nainen oli ottanut hyllystä elintarvikkeita noin 10 euron arvosta ja ohittanut kassalinjan maksamatta niitä. Nainen on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksisista 11 kertaa.

Kuvituskuva. 

 

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT