Nokian poliisille tehtiin ilmoitus viikonloppuna tapahtuneesta raiskauksesta.

Lauantaina aamuyöllä 19.9.2020 noin kello 4, Pinsiöntiellä ns.Tyttölän bussipysäkin kohdalla kävellyt nainen havaitsi miehen, jonka huomasi myöhemmin seuraavan häntä. Nainen oli Pinsiöntieltä jatkanut kävellen siilojen suuntaan Rounionkadulle, jonka varrella mies oli tarttunut naiseen ja pakottanut tämän syrjemmälle, jossa toteutti seksuaalirikoksen.

Uhri ja ulkopuolinen todistaja ovat kertoneet rikoksesta epäillyn olevan noin 30-vuotias mies, vartaloltaan laiha ja pituudeltaan noin 180 – 185 sm sekä kasvoissaan partaa tai parransänkeä. Miehellä oli ollut yllään musta huppari, jonka huppu pään yli. Epäillyllä oli maastohousut, mitkä todistajan mukaan saattoivat olla musta-valko-harmaa -maastokuvioidut housut eli niin kutsutut metrohousut.

Mies oli ilmeisesti päihtynyt ja kompuroi askelissaan.

Varmuudella noin kello 4.45 rikoksesta epäillyn on nähty kulkevan Pajakallionkadulta lännen suuntaan, ehkä asuintalojen takana oleville lenkkipoluille.

Tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Nokian poliisiin, puh. 0295 445 888 (8-16) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 900022.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen