Lahti. Parikymppisen miehen ja naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen tavaratalossa Lahden keskustassa keskiviikkona 20.1. iltapäivällä. Vartija otti vaatteita ja kosmetiikkaa anastaneen kaksikon kiinni tavaratalon ulkopuolelta. Miehen hallusta löytyi anastettujen tuotteiden lisäksi epäiltyä huumausainetta. Molempia henkilöitä epäillään näpistyksestä ja huumausainerikoksesta, tiedottaa poliisi.

Lahti. Mieshenkilön epäillään syyllistyneen lievään petokseen jättämällä taksikyydin maksamatta Lahdessa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Mies oli ottanut taksikyydin Mukkulasta kaupungin toiselle laidalle ja perille päästyään mies oli livahtanut taksista yön pimeyteen maksamatta kyytiä. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Hämeenlinna. Hieman yli parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja vahingontekoon kauppaliikkeessä Hämeenlinnassa keskiviikkona. Mies oli anastanut kaupasta mm. alkoholijuomia ja yrittänyt paeta paikalta juoksemalla kassan ohi. Mies oli paetessaan kuitenkin törmännyt kaupan ulko-oveen aiheuttaen oven rikkoutumisen. Poliisi otti myyjän taltuttaman vastahakoisen miehen kiinni tapahtumapaikalta.

Aiheeseen liittyen