lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Nuori mies menehtyi Ruotsissa Sandvikenin keskustassa tapahtuneessa ammuskelussa

Ruotsi. Torstai-iltana 11.1. tapahtui Sandvikenin keskustassa ammuskelu, jossa kuoli 25-vuotias mies, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Saimme hälytyksen Sandvikenille vähän kello 18 jälkeen siellä kuultujen laukausten vuoksi, kertoo poliisin tiedottaja Roland Komaromi SVT:lle.

Tapahtumapaikalta löydetty haavoittunut mies vietiin sairaalaan, mutta hän kuoli saamiinsa vammoihin

Illan aikana kohteessa oli käynnissä iso poliisioperaatio. Etsintöjä tehtiin koirapartioiden voimin ja poliisihelikopteri kierteli Sandvikenin yllä. Teknikot tutkivat rikospaikkaa, kertoo Aftonbladet.

– Tällä hetkellä ketään ei ole pidätetty tai vangittu. Haastattelemme alueen asukkaita. Monet ovat tulleet itse kertomaan asioita, joista saattaa olla tutkinnalle apua, sanoo poliisin tiedottaja Roland Komaromi lehdelle.

Poliisi ei toistaiseksi halua sanoa mitään teon motiivista.

– Selvitämme mahdollisia johtolankoja, liittyykö teko meneillään olevaan väkivallan aaltoon ja jengirikoksiin vai onko kyseessä yksittäistapaus, toteaa Komaromi.

Tapahtumapaikan vieressä asuva asukas kertoo Aftonbladetille kuulleensa aluksi viisi nopeaa laukausta ja sitten pienen tauon jälkeen vielä kolme lisää.

– Tuntuu paskalta, että täällä tämmöistä tapahtuu. Vastaavaa luullaan tapahtuvan vain Tukholmassa tai Malmössä, jotka ovat suuria kaupunkeja, mutta täällä Sandvikenissä, jossa asuu 20 000 ihmistä, se tuntuu todella epämukavalta. Täällä asuu paljon lapsiperheitä. Tuossa aivan vieressä on esikoulu ja koulu vain 60-70 metrin päässä ampumispaikalta, paikallinen asukas sanoo lehdelle.

Poliisi luokittelee tapauksen murhaksi.

Kuva: Aftonbladet.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT