perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Nuori mies saksalaisvalmisteisella autolla ajeli vauhdikkaasti ja törmäsi jalankulkijaan Lahdessa

Lahti. Keskiviikkona 12.6. kello 8.20 aikaan sai poliisi tehtäväksi mennä Lahdessa Kiitokadulle, jossa henkilöauto oli osunut jalankulkijaan, kertoo poliisi.

Partion päästyä paikalle selvisi silminnäkijän kertomana, että musta BMW merkkinen henkilöauto oli tullut huomattavaa ylinopeutta Kiitokadun kiertoliittymään ja siitä ABC-aseman parkkipaikalle, jossa auto oli lähtenyt kuljettajan hallinnasta ja kulkeutunut reunakivetyksen yli pusikon läpi, jonka jälkeen osunut jalankulkijaan. Jalankulkija oli lentänyt auton tuulilasin kautta asfalttiin ja loukkaantunut.

Autoa kuljettanut 18-vuotias mies myönsi silminnäkijän havainnot oikeiksi. Mies määrättiin paikan päällä ajokieltoon ja asiasta kirjattiin ilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Jalankulkija toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta ensiapuun tarkastuttamaan vammansa. Ajoneuvosta vaurioituivat molemmat eturenkaat ja tuulilasi.

1 KOMMENTTI

  1. Usein musta BMW,nuori mies ratissa.Pitää näyttää,vaikka ei aina hallitsekkaan laitetta. On helppo revitellä, siihen ne kyvyt sitten loppuikin.
    Rekisterinumero: Suomen tai Eestin.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT