Ruotsi. Useiden muiden henkilöiden kanssa autossa matkaustanutta miestä ammuttiin 29.9. sunnuntaiyönä Malmössa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

SVT: n tietojen mukaan ampuminen tapahtui Sallerupsvägenillä Bulltoftan alueen lähellä.

Tulitetun auton matkustajat olivat matkalla sairaalaan, kun poliisi pysäytti heidät kahden kilometrin päässä tapahtumapaikalta kello 00.30, kertoo SVT.

– Autossa oli useita ihmisiä, joista yksi osoittautui selkään ammutuksi, kertoi Thomas Söderberg eteläisen alueen poliisista tiedotusvälineille.

Poliisi kuljetti haavoittuneen 20 -vuotiaan miehen sairaalaan.

– Tarkistimme nopeasti loukkaantuneen. Hänellä ei ollut hengenvaarallisia vammoja.  Otimme henkilön haltuun ja ajoimme sairaalaan yhdessä toisen poliisiauton kanssa, kertoi Söderberg lehdille.

Haavoittunut mies pystyi poistumaan sairaalasta myöhemmin yöllä.

Poliisi on löytänyt epäillyn rikospaikan, jossa miestä uskotaan ammutun. Paikka eristettiin ja teknikot tutkivat aluetta yön aikana. Myös joitakin löytöjä on tehty, jotka on otettu talteen. Näitä ovat mm. tyhjät hylsyt.

On epäselvää, oliko osuman saanut mies ampujan varsinainen kohde.

– Eristimme epäillyn rikospaikan yön aikana, teimme teknistä tutkintaa ja olemme tuoneet useita ihmisiä kuulusteltavaksi, sanoo Evelina Olsson, Etelä -alueen poliisin tiedottaja Aftonbladetille.

Aamulla esteet poistettiin ja poliisi päätti rikospaikkatutkimuksen. Klo 07.00 mennessä  ketään ei ollut vielä pidätetty, lehdet toteavat.

Kuva: SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen