keskiviikko, 29 toukokuun, 2024

Nuorta miestä ammuttiin maanantaina päiväkodin pihalla Oslon Holmliassa

Norja. Maanantai-iltana 22.4. 18-vuotiasta miestä ammuttiin Oslon Holmliassa. Mies löydettiin päiväkodin alueelta, kertoo NRK Nyheter.

– Henkilö oli tajuissaan poliisin saapuessa paikalle ja on sairaanhoidossa. Häntä on ammuttu ylävartaloon, operaatiopäällikkö Øyvind Schalla-Aasen kertoi NRK:lle.

Uhri sai paikan päällä hengen pelastavaa ensiapua ja hänet kuljetettiin Ullevålin sairaalaan. Olosuhteiden mukaan mies voi hyvin tiistaina.

Poliisi oli paikalla useiden partioiden voimin maanantai-iltana ja etsi aluetta helikopterilla ja partioilla mahdollisten tekijöiden löytämiseksi.

Teon takana olleiden katsotaan poistuneen paikalta ennen poliisin saapumista. Mikään ei viittaa siihen, että alueella olisi vaaraa muille asukkaille, poliisi sanoi NRK:lle.

Poliisilla ei ole tiedossa kuinka monta laukausta ammuttiin ja mikä on tapahtuman tausta.

Vanhemmat, joiden piti viedä lapsensa päiväkotiin tiistaiaamuna, tapasivat poliisin edelleen tutkimassa tapahtumapaikkaa.

Päiväkoti on kuitenkin auki normaalisti tiistaina, kertoo Søndre Nordstrandin alueen viestintäpäällikkö NRK:lle.

– Ja henkilökunta on käytettävissä vanhemmille ja lapsille, joilla on kysyttävää tai jotka haluavat jutella jonkun kanssa, Cecilie Dahl päiväkodista sanoo.

Aamuun mennessä poliisilla ei ollut pidätettyjä tai epäiltyjä tapauksen johdosta, toteaa NRK.

Kuva: NRK Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT