torstai, 30 toukokuun, 2024

Räjähdys kerrostalon rappukäytävässä Helsingborgissa

Ruotsi. Luoteis-Helsingborgissa sijaitsevan kerrostalon porraskäytävässä tapahtui maanantaina 22.4. kello 14 räjähdys, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Poliisin antamien tietojen mukaan tapahtumassa on loukkaantunut yksi henkilö. Hän on 60-vuotias mies ja nyt hoidossa vakavien vammojen vuoksi.

– Henkilö on saanut vammoja ja viety sairaalaan. Hän on tajuissaan ja kuulustelemme häntä nyt tästä asiasta, sanoi Christian Nordin, Helsingborgin poliisipäällikkö SVT:lle.

Poliisin mukaan talon ovi on hajonnut ja sen ympärillä pienempiä vaurioita.

Räjähdyksen aiheuttaja on toistaiseksi epäselvä. Tapaus luokitellaan murhan yritykseksi ja julkiseksi tuhotyöksi.

Talossa asuu mies, jota syytettiin viime viikolla Helsingborgin käräjäoikeudessa osallisuudesta Dalhemissa viime elokuussa autoon ammutun 23-vuotiaan miehen murhaan.

– Tietenkin tarkastelemme kaikkia mahdollisia yhteyksiä. Voimme todeta, että yksi henkilö, joka on kirjoilla osoitteessa, on meille entuudestaan ​​tuttu. Katsomme myös aikaisempia tapahtumia, voidaanko niitä tekoon yhdistää, Christian Nordin sanoo SVT:lle.

Västra Berga on kärsinyt useista väkivallanteoista viime vuosina. Vuoden 2021 lopussa tapahtui räjähdys kerrostalon ovella, seuraavana vuonna 25-vuotias mies ammuttiin, mutta selvisi hengissä. Viime vuonna räjäytettiin useita asuntoja, joista vuoden alussa tuomittiin kaksi teini-ikäistä poikaa.

1 KOMMENTTI

  1. Suomen vasemmiston ja erään ylikonstan mukaan nuo(kin) jatkuvat räjäytykset ovat ainoastaan yksittäistapauksia ja eivät johdu mistään, eivätkä liity mihinkään. Onko tämä nyt osa sitä vihreää siirtymää aikasidonnaisuusulottuvuuden pyhällä siunauksella?

    3

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT