keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Omaisuusrikoksia Rovaniemellä – murtoja, nettipetoksia, varastettu moottorikelkka

Rovaniemi. Poliisi on tutkinut viikolla 10 Rovaniemellä useita häkkivarastoihin tehtyjä murtoja. Poliisi on esitutkinnan aikana ottanut varkauteen epäiltyjä kiinni. Suurin osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin ja luovutetaan omistajille. Tapauksen esitutkinta on vielä kesken.

Rovaniemeläiseen varastorakennukseen on murtauduttu ja sieltä on anastettu useita polkupyöriä. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Poliisille on tehty useita rikosilmoituksia Rovaniemen alueella tapahtuneista Torin ja Facebookin kautta tapahtuneista myyntitapahtumista, missä maksettua tuotetta ostaja ei ole saanut. Myynnissä on ollut mm porakoneita, verhoja, kameroita kalastuksessa käytettäviä vaappuja ja virtalähteitä. Tapauksia tutkitaan lievinä petoksina.

Poliisi muistuttaa kansalaisia, että eri sivustoilla suoritetuissa kauppatapahtumissa tuote maksettaisiin samaan aikaan, kun se luovutetaan. Poikkeuksellisen halpojen tuotteiden laillinen alkuperä on hyvä aina mahdollisuuksien mukaan tarkistaa.

Rovaniemellä anastettiin Pohtimolammentieltä Lynxin Commander moottorikelkka 154-ÖR. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista 112, vihjeet.lappi@poliisi.fi tai 0295416194

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT