lauantai, 25 toukokuun, 2024

Oulun poliisi kiittää opiskelijoita fiksusta vapunvietosta

Oulun kenttäjohtoalueella oli tehtäviä vain arkisen kesävuorokauden verran, tiedottaa poliisilaitos.

Yön mittaan pakkasen puolelle painunut lämpötila avitti Oulun poliisia vappuaaton valvonnassa. Kaupungille uskaltautui enimmäkseen haalarikansaa, joka juhli fiksusti. Oulun kenttäjohtoalueella oli vajaat 180 poliisitehtävää vappuaaton aamun ja vappupäivän aamun välisenä aikana – kutakuinkin saman verran kuin arkiseen kesävuorokauteen mahtuu.

Poliisi kohdensi valvontaa erityisesti Oulun keskustaan, torinrantaan, Kiikeliin ja Ainolan puistoon. Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistamisen lisäksi puututtiin matalalla kynnyksellä häiriökäyttäytymiseen. Päihtyneitä alaikäisiä ei keskustan tuntumasta löytynyt.

27 autoilijaa sai liikennevirhemaksun muistutukseksi siitä, että Kiikeliin ei saa ajaa moottorikäyttöisellä ajoneuvolla iltakymmenen ja aamukuuden välisenä aikana.

***

Myöhään vappuaaton iltana Oulun keskustassa tapahtui ryöstö, jossa mies ja nainen anastivat nuorelta naiselta puhelimen ja pienehkön summan rahaa väkivaltaa käyttämällä.

Poliisi tavoitti tekijäkaksikon saman tien. Nainen vastusti kiinniottoa ja rikkoi poliisiautoa. Asiaa tutkitaan ryöstönä, virkamiehen vastustamisena ja vahingontekona.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT