Porvoossa tapahtui eilen keskiviikkona 11.9. aamupäivän aikana kaksi pahoinpitelyä. Poliisi otti kiinni hieman tapahtuneen jälkeen miehen, jota epäillään alustavien tietojen mukaan ainakin Pääskytien koulun henkilökunnan työntekijään kohdistuneesta pahoinpitelyistä.

Koulun lähettyvillä pahoinpideltiin myös yhtä koulun oppilasta, kun hän on ollut koulumatkalla koulun ulkopuolella. Poliisi selvittää liittyvätkö kyseiset tapaukset toisiinsa.

– Poliisi kävi pikaisesti heti tapahtuman jälkeen keskustelun Porvoon kaupungin kanssa ja koulun rehtori tiedotti poliisin ohjeiden mukaan koulun oppilaita ja oppilaiden vanhempia. Koulun oppilaat ja henkilökunta suojautuivat tapahtuman aikana varotoimenpiteenä sisätiloihin. Koulu toimi tässä hyvin ja ripeästi, kertoo rikoskomisario Heidi Niemi Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Poliisi pystyy vahvistamaan tutkinnan tässä vaiheessa, että epäilty tekijä on koulun ulkopuolinen henkilö, ja hän poistui paikalta pahoinpitelyn jälkeen. Tilanne koulussa oli suhteellisen nopeasti ohi ja poliisi otti kiinni epäillyn pahoinpitelijän Porvoon vanhan kaupungin alueella, Niemi jatkaa.

Tapauksen tutkinta on poliisissa tällä hetkellä siinä vaiheessa, ettei siitä voida kertoa enempää. Tapauksesta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Aiheeseen liittyen