Keuruu/Petäjävesi. Sisä-Suomen poliisi kertoo saaneensa hätäkeskuksen kautta tehtävän epäillystä päihtyneestä kuljettajasta 28.11.2021 noin kello 04.00. Kuljettaja ajoi Mäntäntietä kohti Keuruuta.

Poliisia odotti Mäntäntiellä seurue, joka kertoi poliisille yhden seurueeseen kuuluneen  henkilön vaatineen ajoneuvon itselleen ja lähteneen ajamaan kohti Keuruuta. Hetkeä myöhemmin kuljettaja tavoitettiin puhelimitse ja hän kertoi ajaneensa ojaan. Hätäkeskus paikansi kuljettajan puhelimen ja poliisi löysi Huttulassa valtatie 23:lla ojassa hätävilkut päällä olevan ajoneuvon.

Ajoneuvon katossa oli vaurioita ja ajoneuvon sivuturvatyynyt olivat lauenneet. Kuljettajaa ei tavoitettu tapahtumapaikalta. Uudelleen tehty puhelimen paikannus paikansi kuljettajan Petäjäveden keskustaan. Poliisi tavoitti kuljettajan puhelimitse sekä sai sivullisen kautta tiedon epäillyn kuljettajan sijainnista.

Tehtävällä ollut toinen partio tavoitti henkilön Petäjävedeltä ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettaja oli erittäin haluton selvittämään asiaa poliisin kanssa, joten hänet kuljetettiin Jyväskylän poliisivankilaan. Henkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Aiheeseen liittyen