sunnuntai, 16 kesäkuun, 2024

Palkittu Rap-artisti C.Gambino ammuttiin parkkihallissa Göteborgissa

Ruotsi. Grammy-palkittu rap-artisti C.Gambino kuoli viime tiistaina tapahtuneessa ammuskelussa parkkihallissa Göteborgin Backassa. Asiasta kirjoittaa SVT Nyheter julkaisemassaan artikkelissa.

Poliisi sai hälytyksen ampumisesta Selma Lagerlöfs -aukiolla tiistai-iltana kello 22.40. 25-vuotias mies löydettiin ampumahaavoilla parkkitallista. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan, mutta henkeä ei voitu pelastaa.

Myöhemminpoliisi vahvisti, että kyseessä oli tunnettu artisti C.Gambino, joka voitti  toukokuussa Grammyn ”paras hip hop” -sarjassa.

Viisi luodinreikää näkyi keskiviikkoaamuna parkkihallin porraskäytävän lasiovessa. Sen viereen joku oli laskenut kukkia. Poliisin mukaan räppäri asui alueella ja oli pysäköimässä autoaan, kun häntä ammuttiin, kertoo SVT.

– Yksi tai kaksi ampujaa odotti miestä ja häneen osui ainakin kaksi laukausta, kertoo poliisin tiedottaja Thomas Fuxborg SVT:lle.

Silminnäkijöiden mukaan auton nähtiin katoavan paikalta suurella nopeudella. Poliisin mukaan kyseessä on hopeanvärinen Volvo V70, jonka he ovat kiinnostuneita löytämään.

Mitä ampumisen takana on, on nyt tutkittavana. Poliisin johtopäätös on, että se liittyy jengirikollisuuteen. Myös SVT:n rikostoimittaja Diamant Salihu on saanut tietoa tietyistä jengiyhteyksistä, mutta huomauttaa, ettei C.Gambinolla ole vakavaa rikollista menneisyyttä.

Torstaiaamuna poliisi sai hälytyksen autopalosta Hisingenissä. Poliisin mukaan palanut auto saattaa liittyä murhaan ja se on takavarikoitu teknistä tarkastusta varten.

Aikaisempi juttu aiheesta:

Mies menehtyi Göteborgissa parkkihallissa tapahtuneessa ammuskelussa

1 KOMMENTTI

  1. Olipa hyvä, ettei sattunut mitään vakavaa, eikä ihmisiä ollut vaarassa.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT