tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Poliisi kohdentaa tehostettua valvontaa kesän ja syksyn aikana Vantaan Kivistöön

Vantaa. Itä-Uudenmaan poliisi kohdentaa tehostettua ja näkyvää valvontaa Vantaan Kivistön alueelle kesän ja syksyn aikana.

Tehostetun ja näkyvän valvonnan tarkoituksena on paikallisen ongelmaratkaisun keinoin tukea alueen asukkaita oman asuinalueensa asumisviihtyvyyden ylläpitämisessä ja sen kehittämisessä. Tuemme omalla toiminnallamme alueen ihmisiä ottamaan myös itse vastuuta alueen viihtyvyydestä, ja tarkoituksenamme onkin lisätä arkisia poliisin ja asukkaiden kohtaamisia alueella, kertoo poliisilaitoksen valvonta- ja hälytystoimintasektorin johtaja ylikomisario Jussi Huhtela.

Tehostettu valvonta tarkoittaa käytännössä järjestyspoliisin jalka- ja autopartioinnin, liikenteen- ja pysäköinninvalvonnan, huumausainevalvonnan sekä nuorten kohtaamisten lisäämistä alueella.

– Tulemme puuttumaan Kivistön alueella tapahtuvaan häiriökäyttäytymiseen ja rikollisuuteen entistä määrätietoisemmin ja tekemään asian suhteen tarvittavia toimenpiteitä, sanoo rikoskomisario Kaisa Holappa poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan yksiköstä

Kivistön kaupunginosa on turvallinen paikka asua, mutta verrattain uutena ja suurena asuinalueena, jonka asukasluku on noin 8000, siellä on yleisellä alueella ilmennyt päihteisiin liittyviä häiriöitä sekä liikenteellisiä haasteita.

– Teemme tiivistä yhteistyötä myös Vantaan kaupungin sekä alueen asukkaiden kanssa. Pidämme poliisissa yllä kokonaiskuvaa Kivistön alueen häiriöistä sekä rikosilmiöistä ja kerromme tuloksista avoimesti, Huhtela sanoo.

Kuvituskuva.

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT