keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Parturiliike törkeän ryöstön yrityksen kohteena Järvenpäässä – tippipurkki ei kelvannut

Järvenpää. Perjantaina 15.3.2024 Järvenpäässä tapahtui epäilty törkeä ryöstön yritys. Kolmekymppinen mies meni parturiliikkeeseen, vaatien työntekijää puukolla uhaten avaamaan kassan ja antamaan rahaa, kertoo poliisi.

Työntekijä totesi rosvolle, että heillä ei oteta vastaan käteistä rahaa, joten myöskään kassaa ei ole. Tämän jälkeen ryöstäjä oli kysynyt, onko liikkeessä muualla käteistä rahaa. Työntekijä mainitsi, että heillä on tippipurkki. Tämä ei kuitenkaan miestä kiinnostanut, vaan hän poistui liikkeestä, minkä jälkeen työntekijä soitti hätäkeskukseen.

Poliisi etsi miestä Järvenpään keskustan alueelta. Työvuoronsa päättänyt vanhempi konstaapeli huomasi epäillyn tuntomerkkeihin sopivan miehen K-Market Kinnarin edustalla. Vapaalla ollut konstaapeli ilmoitti havainnoistaan työvuorossa olleille kollegoilleen, jotka tapasivat epäillyn kaupan edustalta.

Poliisit havaitessaan mies heitti takkinsa taskussa olleen puukon maahan, mistä poliisi sen taltioi. Epäilty otettiin kiinni ja hänet kuljetettiin poliisivankilaan. Asiaan on saatu esitutkinnassa selvyyttä ja tutkinta on edennyt, toteaa poliisi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT