sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Kaksi miestä murtautui omakotitaloon ja vaati asukkailta rahaa – ei ollut käteistä, eikä autoakaan

Tuusula. 2000-luvun alkupuolella syntyneet miehet murtautuivat asuttuun omakotitaloon Tuusulassa 16.3.2024. Tutkittavia rikosnimikkeitä ovat tällä hetkellä törkeän ryöstön yritys, törkeä pahoinpitely ja törkeä kotirauhan rikkominen. Tehtävälle osallistui useita poliisipartioita.

Talon asukkaat olivat nukkumassa varhain lauantaiaamuna ja heräsivät ulko-ovelta kuuluviin ääniin. Toinen asukkaista meni ensimmäisenä katsomaan, mistä meteli aiheutuu. Mennessään kohti talon olohuonetta hän havaitsi kaksi tummiin vaatteisiin ja kasvomaskeihin pukeutunutta miestä asunnossa.

Havaittuaan talon asukkaan miehet vaativat tältä rahaa ja auton avaimia. Asukas vastasi miehille, että heillä ei ole autoa tai käteistä rahaa. Tämän jälkeen miehet olivat lähteneet olohuoneesta kohti makuuhuonetta. Tässä yhteydessä toinen epäillyistä huitaisi asukasta veitsellä. Tämän jälkeen miehet poistuivat asunnosta, kertoo poliisi.

Poliisipartiot etsivät epäiltyjä tekijöitä ja heidät löydettiin läheltä tekopaikkaa. He kertoivat, että olivat olleet kotibileissä lähistöllä ja olivat nyt vailla kyytiä. Kumpikaan ei osannut kertoa selitystä sille, miksi olivat kyseisen talon pihapiirissä.  Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksista epäiltynä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT