Ylöjärvellä Pikku-Ahveniston luonnonsuojelualueella oleva laavu, kaksi liiteriä ja wc-rakennus tuhoutuivat täysin 16.9.2021 tulipalossa. Poliisi epäilee tulipalojen olleen tahallaan sytytettyjä.

Sisä-Suomen poliisilaitos sai 16.9.2021 aamulla klo 8 jälkeen tiedon, että Ylöjärvellä Pikku-Ahveniston luonnonsuojelualueella retkeilijöiden vapaassa käytössä ollut laavu, kaksi liiteriä ja wc-rakennus ovat tuhoutuneet yöllä riehuneissa tulipaloissa. Edellä mainitut rakennukset tuhoutuivat täysin.

Poliisi pitää todennäköisenä, että toisistaan erillään olevat rakennukset on sytytetty tahallaan palamaan.  Tulipaloissa ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Viimeisimmän poliisin tiedossa olevan laavulla olleen retkeilijän tiedetään poistuneen 16.9. klo 00.30 aikaan. Tämä retkeilijä on tavoitettu eikä häntä epäillä rikoksesta.

Poliisi tutkii asiaa vahingontekona. Vahingonteosta voidaan tekijä tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi, muistuttaa poliisi.

Poliisi pyytää vihjeitä Nokian poliisiasemalla puhelinnumerossa 0295 445 888 (ma-su klo 8-16) tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen