Mikkelin Tupalassa oli murtauduttu Savutupa-nimisen kadun varrella sijaitsevaan omakotitaloon torstain ja lauantain välisenä aikana. Talon sisältä oli pengottu paikkoja ja anastettu ainakin koruja.

Ristiinassa oli murtauduttu Brahentiellä sijaitsevaan pitseriaan ja anastettu omaisuutta sunnuntain puolella yöllä. Samoihin aikoihin oli murtauduttu myös Ristiinan Huumontiellä sijaitsevaan autokorjaamoon, mistä oli myös anastettu omaisuutta.

Pieksämäellä oli murtauduttu Timpurinkadulla sijaitsevaan omakotitaloon elokuun alkupäivien aikana. Omakotitalossa oli pengottu paikkoja ja anastettu ainakin vähäinen määrä omaisuutta. Myös Timpurinkadulla sijaitsevaan toiseen omakotitaloon oli yritetty murtautua, mutta sinne ei oltu onnistuttu pääsemään sisälle. Mahdollisesti nämä molemmat teot ovat tapahtuneet lauantain ja sunnuntain välisenä aikana.

Poliisi pyytää rikoksiin liittyviä havaintoja ja muita vihjeitä sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Aiheeseen liittyen