lauantai, 9 joulukuun, 2023

Pohjanmaan poliisia työllistivät rattijuopot, pahoinpitelyt ja väkivaltarikokset

Pohjanmaan poliisi hoiti viime viikonloppuna (40-41) yhteensä 551 tehtävää. Suurin osa tehtävistä liittyi pahoinpitelyihin, rattijuopumuksiin ja väkivaltarikoksiin.

Yhteensä 22 henkilöä oli kiinniotettuna poliisilain perusteella ja 15 henkilöä oli kiinniotettuna rikosperusteisesti. Rattijuopumukset ja pahoinpitelyt aiheuttivat poliisille pääosan rikosperusteisista tehtävistä vakavien väkivaltarikoksien lisäksi, kertoo poliisi.

Viikonloppuna tuli esille poikkeuksellisen paljon vakavia väkivaltarikoksia. Eriasteisista pahoinpitelyistä kirjattiin 25 rikosilmoitusta. Vaasan keskustassa tapahtui törkeä pahoinpitely lauantai-iltana. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn lyöden nyrkeillä useita kertoja maassa makaava miestä. Epäilty otettiin kiinni ja uhri kuljetettiin sairaalaan.

Seinäjoen torilla tapahtui aikaisin sunnuntaiaamuna hieman ennen kello kahta henkeen ja terveyteen kohdistunut rikos, jonka yhteydessä yhtä henkilöä puukotettiin. Teon johdosta kaksi henkilöä otettiin kiinni rikosperusteisesti ja uhri toimitettiin sairaalaan. Poliisin tiedossa on, että epäilty on ennen tekoa haastanut riitaa myös muiden sivullisten kanssa. Poliisi pyytää havaintoja teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä. Havainnoista voi olla yhteydessä poliisin osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota asiasta enempää.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT