torstai, 29 helmikuun, 2024

Poliisi epäilee 24-vuotiasta miestä Porin Sampolan taposta – esitetään vangittavaksi

Pori. Poliisi esittää huomenna torstaina 24-vuotiasta miestä vangittavaksi taposta epäiltynä. Poliisi epäilee miehen ampuneen 15-vuotiasta poikaa uudenvuodenaattona Porin Sampolassa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Poika menehtyi myöhemmin saamiinsa vammoihin.

Lounais-Suomen poliisi selvittänyt kerrostaloasunnossa tapahtuneen epäillyn henkirikoksen tapahtumien kulkua.

Poliisin tietojen mukaan tapahtumahetkellä asunnossa iltaa vietti 15-vuotiaan uhrin lisäksi ainakin neljä henkilöä. Teosta epäilty 24-vuotias mies oli illan aikana käyttäytynyt aggressiivisesti ja riitaisasti. Illanvietossa käytettiin myös päihteitä.

Tilanne eskaloitui epäillyn ja 15-vuotiaan pojan väliseen sanaharkkaan, jonka päätteeksi epäilty otti esiin ampuma-aseen ja laukaisi aseen lähietäisyydeltä suoraan 15-vuotiasta uhria kohti, kertoo poliisi.

Uhri kiidätettiin tapahtumapaikalta sairaalaan, ja hän menehtyi saamiinsa vammoihin maanantai-iltana.

Kaksi kiinniotettuna

Poliisi esittää torstaipäivän aikana 24-vuotiasta miestä vangittavaksi taposta epäiltynä.

Poliisi otti maanantaina tapaukseen liittyen kiinni yhteensä neljä henkilöä, joista kolme on nyt vapautettu. Heitä ei epäillä rikoksesta.

Keskiviikkona poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni vielä yhden henkilön, jonka osallisuutta asiaan selvitetään.

Poliisi on tehnyt rikospaikalla teknistä tutkintaa ja kuullut muun muassa asunnossa olleita henkilöitä. Esitutkintatoimenpiteet jatkuvat lisäkuulemisilla ja tapahtumien kulun yksityiskohtien selvittämisellä.

3 KOMMENTTIA

 1. Aito poliisi tiedottaisi vangittavaksi esitetyn miehen nimen ja mihin esitys perustuu. Toivottavasti joku kertoo, miksi poliisi on tuollainen salailija, josta seuraa vain huhuja ja ehkä vahinkoakin kansalaisille.

  3
  • Ei kuulu poliisin tehtäviin, mutta vangitsemisen jälkeen voi kuka tahansa pyytää sähköpostitse oikeudelta asiakirjoja itselleen

   0
 2. Ampuja oli raukkamainen paskiainen,vasta aikuiseksi kasvava nuorimies ei voi ymmärtää täysi-ikäisen idiootin aivoituksia joten pahoittelemme vanhemmille ja ampuja melkeinpä narun jatkoksi,-niin toimii korpilaki myydyssäkin Suomessa.

  0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT