lauantai, 24 helmikuun, 2024

Poliisi tutkii Vantaalla tapahtunutta henkirikosta – nainen katosi kauppareissullaan

Vantaa. 34 -vuotiaan naisen epäillään menehtyneen henkirikoksen uhrina 29.12. – 30.12.2023. välisenä aikana Vantaalla, tiedottaa poliisi.

Poliisi sai 30.12.2023. omaisten kautta ilmoituksen, ettei 29.12.2023. kauppareissulle poistunut perheenäiti ollut palannut kaupasta takaisin kotiinsa. Tilanne oli niin epätyypillinen hänen taustansa ja aiemman toimintansa perusteella, että poliisi päätti käynnistää asiassa kadonneen henkilön tutkinnan.

– Jo alkuselvittelyjen varhaisessa vaiheessa syntyi epäily, että perheenäidin katoamiseen saattaa liittyä hänen lähipiiriinsä kuuluva henkilö. Pian tämän jälkeen syntyi epäily, että nainen on saattanut joutua henkirikoksen uhriksi, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä.

Vaikka kadonnutta tai henkirikoksen uhriksi joutunutta henkilöä ei oltu vielä löydetty, poliisi otti kiinni tämän lähipiiriin kuuluvan epäillyn miehen.

Nainen löydettiin poliisin etsinnän tuloksena 1.1.2024. menehtyneenä Vantaalta.

Vainajan löydyttyä selvisi, että hän oli menehtynyt henkirikoksen uhrina.

– Teosta epäilty mies on tänään 3.1.2024 vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä, sanoo Jämsä.

3 KOMMENTTIA

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT