lauantai, 2 joulukuun, 2023

Poliisi epäilee kolmea henkilöä törkeästä huumausainerikoksesta Vantaalla – kaksi maahantulokiellossa

Vantaa. Poliisi sai lauantaina 12.8. iltapäivällä hätäkeskuksen kautta tehtävän Vantaan Keimolanmäkeen, missä alkutietojen mukaan varastoon oli murtauduttu. Tapahtumalla oli silminnäkijä.

– Tuntomerkkeihin sopivat kolme henkilöä tavattiin Leksankujalta kohti Keimolankaarretta ajaneesta henkilöautosta. Kuljettajana toimineella henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli kansallisessa maahantulokiellossa. Hänen hallustaan löytyi myös huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Myös toinen epäillyistä oli kansallisessa maahantulokiellossa ja hänen hallustaan löytyi niin ikään epäiltyä huumausainetta. Myös kolmannen autosta tavatun epäillyn hallusta löytyi huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Matti Latvala.

Kaikki kolme henkilöä otettiin kiinni rikoksista epäiltynä ja heidät toimitettiin Vantaan poliisivankilaan.

– Poliisi esittää kuljettajana toiminutta epäiltyä vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa huomenna 16.8. Hänen epäillään todennäköisin syin syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, maahantulokiellon rikkomiseen sekä väärän henkilötiedon antamiseen poliisille, Latvala sanoo.

Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT