lauantai, 9 joulukuun, 2023

Vakava väkivallanteko Vantaan Kivistössä – alaikäinen tekijä ennestään poliisin tuttu

Vantaan Kivistössä Keimolantiellä tapahtui tiistain vastaisena yönä15.8. väkivallanteko, jossa uhri sai vakavia teräaseella aiheutettuja ja sairaalahoitoa vaativia vammoja, tiedottaa poliisi.

– Uhri oli joutunut yllätetyksi hänen poistuttuaan kaupasta. Epäilty tekijä oli vaatinut uhrilta rahaa ja pahoinpidellyt häntä teräasetta käyttäen. Tämän jälkeen epäilty oli paennut tapahtumapaikalta Hämeenlinnanväylän suuntaan, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Marko Särkkä.

Uhri oli päässyt pakenemaan tilanteesta takaisin kauppaan, josta henkilökunta oli soittanut hätäkeskukseen ja aloittanut ensiavun antamisen uhrille.

– Paikalle saapuneet poliisin partiot tekivät alueella lähietsintää. Vartiointiliikkeen partio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan henkilön ja poliisi otti hänet kiinni rikoksesta epäiltynä. Epäilty toimitettiin Vantaan poliisivankilaan. Asiasta ilmoitettiin myös sosiaali- ja kriisipäivystykseen, Särkkä sanoo.

Tapausta tutkitaan poliisissa tapon yrityksenä ja törkeänä ryöstön yrityksenä. Epäilty tekijä on alaikäinen ja poliisille entuudestaan tuttu henkilö. Uhri ja epäilty eivät ole toisilleen entuudestaan tuttuja.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT