torstai, 30 toukokuun, 2024

Poliisi epäilee ryöstön yritystä Laajasalossa – varusmieheltä yritettiin saada rynnäkkökivääri

Helsingin poliisilla on käynnissä esitutkinta tapauksesta, jossa autoseurueen jäsenen epäillään yrittäneen saada varusmieheltä rynnäkkökiväärin. Epäilty rikos tapahtui Linnanrakentajantiellä torstai-iltana 2. toukokuuta noin kello 19.50.

Poliisi epäilee, että nelihenkinen autoseurue pysäytti varusmiehen ja yksi heistä vaati varusmiestä antamaan rynnäkkökiväärin. Hän uhkasi asianomistajaa kaasusumuttimella. Varusmies ei luovuttanut asetta ja teko jäi yritykseksi.

Poliisi sai tiedot auton tuntomerkeistä, ja auto löytyi nopeasti. Autosta otettiin kiinni kolme henkilöä. Poliisi on kuullut kaikkia kolmea henkilöä epäiltynä ryöstön yritykseen.

Tapahtumien kulku on selvinnyt poliisille perjantain aikana. Esitutkinnan perusteella kyseessä ei ollut suunniteltu teko.

***

Poliisi tiedotti aiemmin ryöstön yrityksestä Laajasalossa, jossa varusmieheltä yritettiin saada rynnäkkökivääri.

Epäilty rikos on tapahtunut Laajasalossa noin kello 19.50. Ajoneuvo sekä kiinniotetut henkilöt tavoitettiin pian teon jälkeen Linnanrakentajantiellä Herttoniemessä (tiedotteessa oli virheellisesti mainittu, että epäilty teko on tapahtunut Linnanrakentajantiellä).

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT