torstai, 7 joulukuun, 2023

Poliisi ja Vapepa ja Rajavartiolaitos etsii Espoossa 18.8. kadonnutta naista

Helsinki. Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja Kivenlahdessa 18.8. kello 11 kadonneesta noin 60-vuotiaasta naisesta.

Kadonnut nainen, etunimeltään Satu, on 156 senttimetriä pitkä, ja hänellä on punertavan ruskeat hiukset. Hän käyttää silmälaseja. Hänellä on mahdollisesti ollut katoamishetkellä yllään shortsit, vihreä t-paita ja vihreät kengät. Hän kulkee ilman apuvälineitä. Viimeisin havainto hänestä on osoitteesta Merivirta.

− Sadun etsintöihin, joita poliisi on jatkanut aktiivisesti yön ja aamun aikana, on osallistunut poliisin tukena myös Rajavartiolaitos. Mukana on ollut lisäksi Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, kertoo rikoskomisario Jyrki Kallio.

Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot kadonneesta soitetaan hätänumeroon 112.

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Kuvituskuva. 

Päivitys tiedotteeseen 19.8. 2022.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoi 18.8. Twitterissä ja edelleen 19.8. tiedotteessa etsivänsä kadonnutta espoolaisnaista. Nainen on nyt löytynyt.

Poliisi kiittää kansalaista, joka naisen kohdatessaan otti yhteyttä hätäkeskukseen ja auttoi hänet näin avun piiriin. Kiitos myös kaikille, jotka jakoivat tietoa katoamisesta ja kertoivat poliisille havainnoistaan.

Naisen kuva poistettu.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT