sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Poliisi jatkaa Turun Aninkaisten koulutalon tapauksen selvittämistä

Turku. Lounais-Suomen poliisi jatkaa Turun Aninkaisten koulutalolla tiistaina tapahtuneen välikohtauksen selvittämistä. Suurikokoisen teräaseen kanssa oppilaitoksessa liikkunut henkilö on poliisin tiedossa.

Poliisille annetun hätäkeskusilmoituksen, paikan päällä Turun Aninkaisten koulutalolla tehtyjen puhutusten ja valvontakameratallenteiden perusteella on selvinnyt, että päihtynyt ja sekavasti käyttäytynyt henkilö tuli koulutalon biljardiaulaksi kutsuttuun tilaan.

Siellä hän otti esille noin 30–40 sentin mittaisen teräaseen ja esitteli sitä kahdelle opiskelijalle.

Opiskelijat pakenivat opettajanhuoneeseen ja soittivat hätänumeroon. Kukaan ei vahingoittunut tilanteessa.

Paikalla oli nopeasti useita poliisin partioita, jotka oppilaitoksen henkilökunnan avustuksella tarkastivat kiinteistön. Tilanne paikan päällä oli poliisin toimien ajan rauhallinen, ja poliisi oli läsnä koulukiinteistöllä koulupäivän päättymiseen saakka.

Epäilty poistui koululta ennen poliisin tuloa

Sekavasti käyttäytynyttä henkilöä epäillään laittomasta uhkauksesta. Epäilty tallentui oppilaitoksen valvontakameraan, ja poliisi on pystynyt selvittämään hänen liikkeitään kiinteistön alueella.

Henkilö oli poistunut kiinteistöstä poliisin saapuessa paikalle. Poliisi on tunnistanut henkilön, mutta häntä ei ole vielä (9.1. kello 17.45) tavoitettu. Poliisin tietojen mukaan epäilty ei ole koulun opiskelija.

Tapauksen tutkinnanjohtaja määräytyy keskiviikon aikana. Poliisi tiedottaa asiasta, kun asiassa on tiedotettavaa ja se on esitutkinnallisesti mahdollista.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT