lauantai, 24 helmikuun, 2024

Usean partion kiireellinen hälytystehtävä Aninkaisten koulutaloon Turussa

Turku. Lounais-Suomen poliisi lähetti useita partioita kiireelliselle tehtävälle Aninkaisten koululle. Hälytys hätäkeskukseen tehtiin tiistaina klo 13:40. Ilmoituksen perusteella koulun tiloihin oli tullut päihtynyt, miekalla aseistautunut mies, kertoo poliisi.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella koulun tiloihin oli saapunut päihtynyt ja sekava, maastohousuihin pukeutunut pipopäinen mies, joka on ottanut housuistaan esille suurikokoisen veitsen. Ilmoittaja oli paennut miestä, piiloutunut ja soittanut hätänumeroon.

Tehtävä merkittiin korkeimpaan kiireellisyysluokkaan, ja paikalle lähetettiin useita poliisin partioita.

Poliisin partiot tarkastivat koulun kiinteistön seuraavan kymmenen minuutin aikana. Kukaan tavattu ja tarkastettu henkilö ollut välittömässä avun tarpeessa tai käyttäytynyt uhkaavasti.

Poliisi muistuttaa, että oppilaitosympäristössä tapahtuviin akuutteihin väkivaltatehtäviin suhtaudutaan erittäin vakavasti, ja niihin vastataan kaikin käytettävissä olevin resurssein.

Tällä hetkellä tilanne koululla on rauhallinen ja hallinnassa.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa puhutuksin ja valvontatallenteita tarkastamalla. Asiasta käynnistetään esitutkinta laittoman uhkauksen rikosnimikkeellä.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT