sunnuntai, 16 kesäkuun, 2024

Poliisi kirjasi 15 huumausaineen käyttörikosta tehostetun katuvalvonnan aikana Oulussa

Oulu. Poliisi valvoi ja tutki tehostetusti huumausainerikoksia Oulussa koulujen päättäjäisviikonloppuna torstai-, perjantai- ja lauantai-iltoina 30. toukokuuta – 1. kesäkuuta 2024, tiedottaa poliisi.

Valvonnan aikana poliisi kirjasi yhden törkeän huumausainerikoksen, 14 huumausainerikosta ja 15 huumausaineen käyttörikosta. Poliisipartiot ottivat kiinni kahdeksan ihmistä sekä tekivät 11 kotietsintää, seitsemän paikanetsintää ja 17 laite-etsintää,

Katuvalvonnan aikana poliisi takavarikoi amfetamiinia, marihuanaa, kannabiskasveja, Ksalolia sekä muita huumaavia lääkeaineita. Huumausaineiden lisäksi se takavarikoi neljä laitonta ampuma-asetta ja kaksi laittomasti hallussa ollutta teräasetta. Poliisipartiot löysivät myös yhden etsintäkuulutetun.

Poliisi panosti näkyvään valvontaan koulujen päättyessä, koska silloin nuorille aktiivisesti myydään päihteitä ja nuoret myös usein käyttävät niitä. Poliisin näkyvän valvonnan tavoitteena oli myös estää järjestyshäiriötä, onnettomuuksia sekä nuorten joutumista rikosten uhriksi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT