maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Varmista kotisi turvallisuus lomien aikana – huomioi myös PIN-koodien ja salasanojen säilytys

Poliisi. Lomakaudella ja lomien aikana on hyvä kiinnittää erityistä huomiota talojen lukituksiin sekä erilaisten asiapapereiden ja salasanojen säilyttämiseen, muistuttaa Hämeen poliisilaitos.

Nyt kun kesälomakausi alkaa olla parhaimmillaan, talojen lukituksiin sekä asiapapereiden, salasanojen ja PIN-koodien säilyttämiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Väärissä käsissä näillä voidaan saada aikaa isoja vahinkoja.

Hämeenlinnan Kaurialassa murtauduttiin toukokuun lopulla asuntoon sen asukkaiden nukkuessa. Tekijät poistuivat murtopaikalta hyvin nopeasti. Asunnosta anastettiin asiapapereita ja puhelin, joiden avulla asianomistajille aiheutettiin huomattavaa taloudellista vahinkoa vielä saman päivän aikana. Kaikki tämä tapahtui 28.5.2024 kello 3.00–7.00 välisenä aikana.

Hämeen poliisi on esitutkinnassa selvittänyt asuntomurron tekijät ja saanut estettyä suuria taloudellisia vahinkoja.

Lomalle lähteminen on aina tapahtumana mukava ja sitä saa nostaa esille ja hehkuttaa, mutta on hyvä huomioida, millä alustalla ja minkälaisella jakelulla asiaa tuo esille. Kaikkien ei välttämättä tarvitse saada tietää, että asuntosi on tyhjillään. Lomakuvatkin voi julkaista vasta loman jälkeen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT