tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Poliisi on ottanut kiinni henkilön, jota epäillään ryöstöihin Espoossa, Keravalla ja Tuusulassa

Itä-uudenmaan poliisi tiedotti aiemmin ottaneensa kiinni henkilön, jota epäillään Espoon Viherlaaksossa heinäkuussa tapahtuneesta ryöstöstä. Samaa henkilöä epäillään nyt tekijäksi myös useaan muuhun aikaisemmin tapahtuneeseen ryöstöön, kertoo poliisi.

Maanantaina 7.8. kiinniotettua, Espoossa Viherlaaksossa 31.7. tapahtuneeseen ryöstöön epäiltyä henkilöä epäillään tekijäksi myös 17.6. Tuusulan Riihikalliossa tapahtuneeseen ryöstöön sekä 14.6. ja 27.6. Keravalla tapahtuneisiin ryöstöihin.

– Kaikissa alueellamme tapahtuneissa ryöstöissä on tekotapa ollut suurin piirtein samanlainen: henkilö oli kaupan kassalla vaatinut puukolla uhaten rahaa ja tupakkaa. Ryöstösaaliinsa hän on kerännyt kassahihnalta muovipussiin ja poistunut nopeasti paikalta. Kaikki ryöstöt ovat tapahtuneet varhain aamulla, kertoo rikoskomisario Marko Särkkä.

Epäilty tekijä on alle 18-vuotias ja hän on ollut pidätettynä Vantaan poliisivankilassa. Nyt käräjäoikeus on määrännyt hänet tehostettuun matkustuskieltoon. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapauksia rikosnimikkeellä ryöstö.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT