torstai, 29 helmikuun, 2024

Poliisi on saanut valmiiksi Kauniaisissa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan

Kauniainen. Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan tapauksessa, jossa noin 60-vuotias mies menehtyi väkivallanteon seurauksena kotitalonsa edustalle Kauniaisissa syyskuussa 2023.

Poliisin murhana tutkima tapaus tapahtui perjantai-iltapäivänä 8.9. rivitalon edustalla. Esitutkinnan perusteella murhasta epäilty mies oli odottanut, että uhri saapuisi kotiinsa. Kun uhri oli saapunut asuintalonsa edustalle, murhasta epäilty oli lähestynyt häntä.

Uhri oli tämän jälkeen pyrkinyt hakemaan apua naapuriasunnosta, jolloin epäilty iski uhria ylävartaloon useampia kertoja teräaseella. Uhri menehtyi tapahtumapaikalle. Hänet löysi sivullinen, joka hälytti välittömästi apua.

Murhasta epäilty noin 60-vuotias mies poistui tapahtumapaikalta välittömästi teon jälkeen. Poliisi otti hänet kiinni myöhemmin samana iltana Helsingistä. Kiinniotto tapahtui rauhallisesti.

− Esitutkinnassa on selvinnyt, että murhasta epäilty mies ja uhri olivat tunteneet toisensa jo hyvin pitkään. Tutkinnan aikana selvisi, että epäilty oli uhkaillut uhria pitkän aikaa, mikä osaltaan vaikutti rikosnimikkeen vaihtumiseen taposta murhaksi. Epäillyn uhkaava käyttäytyminen oli ollut hyvin myös lähipiirin tiedossa. Teon motiivina vaikuttaa vahvasti olleen mustasukkaisuus, joka liittyy rikoksesta epäillyn aiempaan parisuhteeseen, kertoo rikoskomisario Tero Tonteri.

1 KOMMENTTI

  1. Mihin hävisi entisaikojen ihmisten kunnioitus,etenkin näin Jouluna meidän pitää suojella toinen toisiamme,ihan vaikka joulun hengessä.Lepppoisaa Joulua meille kaikille.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT