lauantai, 2 joulukuun, 2023

Poliisi pyytää asukkaita tarkastamaan piharakennuksia kadonneen naisen löytämiseksi Espoossa

Espoo. Poliisi tiedotti 10.10. Espoosta kadonneesta naisesta ja pyysi tästä havaintoja. Nainen on edelleen kateissa, ilmoittaa poliisi.

Poliisi on jatkanut Viherlaaksossa 9.10. viimeksi nähdyn naisen etsintöjä jo yli viikon ajan. Etsintöjen tueksi poliisi pyytää, että Viherlaaksossa ja sen lähialueilla asuvat tarkastaisivat piharakennukset, johon nainen mahdollisesti olisi voinut hakeutua.

Naisella on harmaat hiukset. Hän on noin 160−170 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan tanakka. Katoamisaikaan hänellä on todennäköisesti ollut yllään musta villapipo, lantiomittainen harmaa takki sekä vaaleanruskeat housut. On kuitenkin mahdollista, että takkina on vaihtoehtoisesti ollut khakinvärinen puseromallinen takki. Jalassaan naisella on todennäköisesti sisäsandaalit. Mukanaan hänellä on mahdollisesti ollut täyteen pakattuja muovikasseja.

Poliisi on saanut katoamiseen liittyen muutamia havaintoja, joita se ei kuitenkaan ole voinut vahvistaa. Poliisi pyytää edelleen, että reaaliaikaiset havainnot kadonneesta ilmoitetaan hätänumeroon 112. Muita vihjeitä voi laittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

Kuvituskuva.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT